Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Stohl András életrajzi könyvét egy kurva szócsöve írja

2011.06.08. 12:12 | xnews | 36 komment

Címkék: szalai vivien körmendi gábor xnews.hu sthol andrás drága kéj

 Szalai Vivien írja Stohl András életrajzi regényét, a lány Drága kéj címmel már megírta második könyvét egy jelenleg is praktizáló prostiról aki állítólag évi 300 milliót keres. Szerintünk ez túlzás és hazugság. A könyvbemutatón hosszan ecsetelték, hogy egy magának mindent megengedő férfi, hogy dugatja meg öt barátjával privát ribancát egy garázsban. A szakma megosztott. Az írónő sokáig a Borsban dolgozott, most a Story magazinnál keresi kenyerét. Többen azt állítják, hogy a leírtak nem a valóságot tükrözik, hanem csupán fikció és nem értik miért kell az állítani, hogy ez egy valós történet. Ha nem lenne ez a lebegtetés, talán még hinnénk is a dologban, így csak média-átverésre gyanakszunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr902967475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lolperec 2011.06.08. 16:28:01

nemtudom miért vonjátok kétségbe a szavahihetőségét, amikor ilyen szaklapoknál dolgozott. XD

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.06.08. 16:37:37

Az viccesebb, hogy Stholnak már életrajzi regény kell. Azt is rebesgették, hogy 10 millát kapna érte. Mondjuk, ha a sztorik között feldobja a drogos haverokat, akkor még talán viszik is a könyvet majd. Ha jól emlékszem saját bevallása szerint Nagy Vezérünk is csak 6 millát kapott a saját könyvéért, pedig azt kötelező volt megvenni a párttagoknak.

Roy 2011.06.08. 17:24:58

Ki az a Szalai Vivien, Jól egymásra találtak A K-k szócsöve, és a drogos, piás.

gyakorikerdesek 2011.06.08. 17:36:46

Ahhoz képest, hogy megkérték, hogy ne kurvás szalagcím legyen ez összejött.:D Ezért jó az XNEWS meg ugye volt a Juj is, mert itt legalább nem állnak senki mellé. Leírják a gondolataikat, hogy na hát mekkora hazugság genya szarság ez az egész amit az a nő írt aki mellesleg lehet az álmait írta le és lehet, hogy luxusp. akart lenni, mert a borsnál a 300milliót nem tudta összekaparni. Hajrá még van időd! Legyen sok pénzed!

felszopó 2011.06.08. 17:46:17

undorító ez a kimosdató kampány amit a retekklub művel és ez a kiba ország meg csorgó nyállal kétpofára habzsolja ennek az utolsó kábítószeres söpredéknek a SZÍNÉSZKEDÉSÉT!

venszivar 2011.06.08. 18:00:09

Mióta új ügyvédje van,azóta milyen bűnbánó s felvilágosító lett...
Komolyan van 80 éves anyja?!A gyilkosoknak,rablóknak,betörőknek s a többi piás-kábszeres tetveknek is lehet,hogy van!No akkor most ez a tény felezze,netán törölje a büntetést?A kábszerezését,már így is "eltereléssel" törölték.Sír,hogy mi lesz az első,a második családdal,a mamával,meg a pályájával,mindenki éhen fog halni....én is sírok.
Egy szar "könyvért" ötször annyit kap,mint más rendes,becsületes ember egy év alatt keres.Húzzon csak le 3-4 évet.elvégre visszaeső piás,baleseteket okozó drogos!Gondolt volna ,mind ezekre,mielőtt jó dolgába elszállt.

bboldii11-2011 2011.06.08. 18:06:56

@chipanddale74: Ja az mókás lesz, ha a bíróságon semmire nem emlékszik, hogy kitől kapta a drogot, de a könyvében még az asztalterítő színéről is oldalak fognak szólni.

csuvel 2011.06.08. 18:25:50

Ennek a drogos ripacsnak még bent is jobb dolga lesz mint 3 millió Magyarnak kint munkával

www.borsonline.hu/news.php?szanatoriumba-kuldik-stohlt&op&hid=40582

A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten.
A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem értem, hogy miért itt töltötte le Stadler a három évét, amikor több mint 2 milliárd forint kárt okozott az államnak, adócsalással, jogosulatlanul igénybe vett áfa-visszaigényléssel és még sok egyéb hasonló bűncselekménnyel vádolták.

Ide javarészt vagyon elleni bűncselekmények, rablások, lopások, sikkasztások elkövetői kerülnek, akiket semmi erőszakos, vagy élet ellenes bűneset nem terheli őket, írta helyszíni riportjában a Régiónapló ("A börtönben soha nem mondják, hogy: Viszontlátásra").

- zárkák helyett parkettás szobák vannak.
- az ajtók kulcsait az elítéltek zsebre tehetik.
- mindenki tetszése szerint berendezheti szobáját, pl a saját tévéjét is beviheti.
- az étkezés sem
a cellában történik, hanem a közös étkezőben, ahol egyébként különféle kultúrműsorokat is rendeznek.
- a fürdés naponta kötelező, óránként tíz percet lehet telefonálni, és internetezni is van mód.
- dolgozni a mosodában és a faiskolában lehet.
- a rabok egy része a városban talált munkát, ugyanis a cégek ugyanis kikérhetik és leszerződtetik a börtönből a szakembereket, így Stohl akár a a kecskeméti Katona József Színházhoz is kerülhet.
- a városban nem kell viselni a rabruhát.
- havonta négyszer 24 óránál rövidebb eltávra is jogosult
- büntetése második felében egy-egy hétvégére haza is mehet. Ilyenkor, mint egy szállodában, leadja a recepción a szobakulcsát.

No, ez kellemesebb helynek néz ki, mint a híres padlófűtéses sopronkőhidai intézmény :)
Valaki az ilyen büntetési módszerekben hisz, valaki meg a "Tent City"-félében.

Elnézést kérek a poszt tartalmáért azoktól a középiskolás, főiskolás vagy egyetemista kollégista olvasóktól, akik nagyságrendekkel sanyarúbb körülmények között laknak valamelyik volt munkásszállóból átvedlett kollégiumban. Ez van srácok ...

Szerintem van egy csomó poénos dolog itt:
- eleve az egész egy nagy poén, ezek jobb körülmények közt vannak, mint fél Magyarország;
- nekem az is poénos, hogy nemcsak a börtönőr szeme van kitakarva, hanem a kutyáé is, persze neki is lehetnek személyiségi jogai;
- de a legnagyobb poén számomra az, hogy a böri udvarán van egy "szökő"kút, beszarás... inkább egy vízarchitekturát csináltak volna csordogáló vízzel, nem: egy SZÖKŐkutat...

Melyik intézményben találod meg ezeket együttesen?
- Helyben kialakított bolt.- 10 ezer kötetes könyvtár.
- Kilenc (!) sportpálya és tornaterem.
- Színházterem.
- A szakkörök tartására alkalmas melléképületek (fazekas kör, festészet, sakk szakkör, számítástechnika szakkör, zeneszakkör,
életvezetési szakkör, ahol főzőcskézni lehet).
- Tanterem és ökumenikus Imaterem.
- Egészségügyi blokk.
- Változatos étrend.
- Minden szobában televízió.
- Padlófűtés.????

A nyerteseink azok a kedves olvasók, akik a szombathelyi Büntetés-végrehajtási Intézetre tippeltek.
Köszönjük, hogy adójával hozzájárult! Ez AZ első PPP konstrukcióban épült börtön,
- a másik Tiszalökön van. A börtön 8 milliárdba került, AZ állam tulajdonában maradt, de évi 2 milliárdot
fizetünk AZ üzemeltetőnek 15 évig. 2 milliárd Ft évente 800 rab után!!!!!!2,5 millió Ft / rabonként / évente (...és te
mennyit is keresel egy évben??) További jó munkát kívánok ...

lutria 2011.06.08. 18:25:52

Hát,én azért az önéletrajzi könyvemet nem egy olyan bulvárújságíróval iratnám aki abból és hogy más ismert embereket savazzon folytatólagosan.
Ha jól emlékszem pár éve pl.amikor a Csisztu Zsuzsával volt tele minden lap a válása környékén,ez a hölgy is élen járt a rugdosással.
Tavaly akár még még a Stohlról is irhatott pár hatásvadász,valótlan tartalmú cikket,aki most meg minden titkába beavatja.

regress 2011.06.08. 18:53:04

valami elírás lehet.az író szalai kannamária

Kelly és a szexi dög 2011.06.08. 19:11:13

Akkor Stohl kurvázásait írja meg, vagy hazudni fog ?

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.06.08. 19:54:13

jó hogy beleírta a poszt szerzője a címbe a 'kurva" szót különben biztos nem kattintok rá a cikkre a indexen a főoldalon amikor meglátom a cikket és akkor izé

popocatepetl 2011.06.08. 20:37:05

@chipanddale74: "Ha jól emlékszem saját bevallása szerint Nagy Vezérünk is csak 6 millát kapott a saját könyvéért, pedig azt kötelező volt megvenni a párttagoknak."

Összetéveszted a polcodon sorakozó lenin összessel.

Parajpuding 2011.06.08. 20:46:49

Vajon ki fizet ki 10 millát egy ilyeni önéletrajzért?
...Valahogy felnőttem, drogos, alkoholista ember lett belőlem. Ostoba vagyok, mert nem tanulok még a saját hibáimból se. Sz*r, mert a pénz és siker nekem kevés, a családom sem a legfontosabb. Gyáva és jellemtelen, mert a tetteimért sem vállalom elsőre felelősséget, sőt lehetőleg rátolom a balhét a páromra. És azért közben szánom-bánom is. Ha kell hazudok, ha kell vezeklést imitálok. Elvégre ripacs vagyok.
The end.

Ajtony 2011.06.08. 21:36:28

@chipanddale74: Ezt a Klub-on hallottad, vagy a Népszavában olvastad? - mármint a kötelező vételt a párttagoknak.
Csak hogy tiszta legyen - elég sokat ismerek a "párttagok" közül, és egyiknek sincs meg! - kölcsön szerettem volna kérni
és hogy dobjak egyet a kiegyensúlyozottság jegyében is - MSZP tag ismerőseimtől a Debreczeni-féle Gyurcsány könyvet szerettem volna megkapni olvasásra - nekik se volt kötelező.
Szerintem - ahogy popocatepetl is írja - valszeg otthon láttad a polcon a régi "párttagok" kötelezőit.

Ajtony 2011.06.08. 21:40:29

@csuvel: Ettől kész vagyok, de már attól is, hogy annyi kaját nyomnak a legtöbb hasonló helyen, hogy simán bodysként jönnek ki a befelé még cingárként vonuló figurák.
A szocotthonban bezzeg a kutya se nézi a "kötelező" kalóriát.
Ez van

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.08. 21:59:32

Nagy siker lesz.A sok proli már spórol,hogy tömhesse az imádott idolt és megtudja a rejtett titkokat.Ma ez nagy üzlet mindenhol,mint a "valóvilág",a sorozatok és a többi szenny,ami miatt emberi lény már nem néz bizonyos adókat...

vezuvo 2011.06.08. 23:12:15

Ezért még súlyosbítanék a büntetésén. De azt is büntetném aki e könyvet kiadja, sőt még a vásárlóit is. Erre áldoz a csóró, de sír, hogy nincs mit enni. A bötön ideje alatt nyilvános helyen közmunkát végeztetnék vele.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.06.08. 23:13:01

Olvastam a kurvás könyvet, rém gyenge mese.

ferijózsi 2011.06.08. 23:52:24

Fúú hát ez nagyon érdekes!

Nem tudja valaki mikor jelenik meg a könyv, és hol?

komissarlajos 2011.06.09. 00:08:17

„Ernest HEMINGWAY. HALÁL DÉLUTÁN. Az író életművében nagy szerepet játszik a bikaviadal, az aréna, az ember és állat nagy konfliktusa, az állandó élet-halál“
Én a bikákkal vagyok.
Stohl semmi olyan dolgot nem követett el, mint amit kis hazánkban sajnos ezrek és ezrek elkövetnek. Minden hasonló körülménnyel megspékelve.
Senki nem halt meg! A 72 éves papának, ha akkora a jövedelem kiesése akkor nézzük meg az adózási oldalát is. Állítólag elfogadta a 2 Millió HUF-ot. Fájdalomdíjként. És ne jöjjön senki, hogy a te apád is ott lehetett volna. Nem volt ott.

Diplo-mata 2011.06.09. 00:51:42

Én mafla, megvettem ennek az "írónőnek" az első kötetét, sőt el is olvastam. Az egész könyv egy totál kamu, gagyi hazugsághalmaz! Egyetlen szó nem igaz belőle, valószínűleg az "írónő" fantáziájának szüleménye! Ilyen pénzek nincsenek a prosti szakmában, ilyen történetek sem, és ilyen nő sincs, akiről a regény szól! Vagy maga az "írónő" a rejtett főszereplő, de ezek a történetek akkor is mesék! Sajnos volt alkalmam a hazai örömlányok között élni, több, mint három évig, nagyon-nagyon közelről megismertem őket, és az életüket, ezért tudom leírni bizton, hogy ez a könyv csalás, egy nevetséges ésmközönséges médiaheck, irány a pénztár felé!

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.06.09. 08:12:25

"Az írónő sokáig a Borsban dolgozott, most a Story magazinnál keresi kenyerét. "

Azt hiszem ezután a mondat után már nem is igen kell írni semmit. :)

A hozzászólás kitiltás miatt törölve. 2011.06.09. 08:17:35

Magyarországon az lehet sztár, aki valamit elkúrt, vagy félre lépett, vagy drogozott, vagy pornózott, vagy ezek mindegyike felváltva és egyszerre

SZDSZPistike 2011.06.09. 08:19:52

@komissarlajos: Felháborító amit írsz. Vagy csupán ez a szándékod, kis Troll?

Szerinted ezrek és ezrek drogoznak, okoznak többszörös karambolt piásan és próbálják mással felvállaltatni a következményeket?

komissarlajos 2011.06.09. 08:48:18

@SZDSZPistike: A nevedbe megbújó betűkombináció valódi megtestesítőitől kérd számon, hogy emberek millióinak mit okoztak nem bedrogozva, ebben az országban az elmúlt 20 év alatt. (És nem reagálok két odaírt szavadra, kis köcsög.)

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.06.09. 08:56:22

szily de szánalmas vagy
ingyen egyáltalán nem kapsz semmit a faszodra?
egy halat sem?

Fix 2011.06.09. 09:22:48

Nem tudom, ki a fenét érdekel Stohl életrajzi könyve, kíváncsi vagyok, hányan fogják megvenni. Szerintem a sima, hétköznapi életben sokkal jobb sztorik vannak, mint pl. ezen a blogon is:

mindennapiember.blog.hu/

Peetee 2011.06.09. 09:37:20

Bucika szokja a gondolatot, ha nem sikerül kilóra megvenni a bírót, őt is 5en fogják beolajozni hátulról....

Tita nick 2011.06.09. 09:54:06

Így kerek a világ....na meg a pénztárca.
nem kell tanulni, celebnek kell lenni, kurvának kell állni, börtönbe kell kerülni, könyvet írni és profitálni. Ennyi a recept.

Müller őrmester 2011.06.10. 11:39:51

Ha nekem privát ribancom lenne, azt garantáltan nem dugná meg senki.
Ja, azt elvárnám egy ilyen alaktól, hogy maga írja a könyvét és még a pénzből is több marad a zsebibe', mán ha megveszi valaki.

venszivar 2011.06.10. 20:53:55

@komissarlajos: Szarsz rá,hogy netán lehetett volna az apád is....,mivel anyád abból a pár százból honnan tudta volna kiböfögni,hogy ki lehetNE a te faterod!Nyald ki a stohl seggét!IS !

Azúrkék égbolt (törölt) 2011.06.11. 00:35:11

@Tita nick: Ennyi.
Hogy festenék át a liberális agyvelejükkel a falakat!

komissarlajos 2011.06.11. 10:16:51

@Müller őrmester: Gratulálok élőlény! Alul tudtad múlni a nullát is.

Müller őrmester 2011.06.12. 08:40:50

@komissarlajos: És még csak nem is kellett erőlködnöm. És melyik mondatom? Csak hogy ne legyek annyire tudatlan.

komissarlajos 2011.06.12. 21:08:19

@Müller őrmester: Tőled elnézést kérek, nem is váltottam veled szót. Éngem megszólított a vénember, és én neki szántam a fentieket. Talán a rendster, vagy ... De tőled elnézést kérek. Ha, csak nem trükk...
süti beállítások módosítása