Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

A Megasztár 6 a TV2 vezérének reménysége

2011.06.29. 18:48 | xnews | 5 komment

Címkék: tv2 körmendi gábor xnews.hu megasztár 6 simon zsolt vezérigazgató

Simon Zsolt a TV2 vezére hisz a tehetséggondozásban, és úgy gondolja erre vágynak a nézők is. Mint arról a sajtó beszámolt lecserélik a teljes zsűrit. Azaz nem melóznak tovább Friderikusz Sándorral sem. Önök szerint lehet Hajdú Péterből zsűritag az M6-ban? És egy kutyából?

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr173025288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Diplo-mata 2011.06.30. 00:06:46

AZ pont a vég lenne, ha Hajdú zsűritag lehetne egy Megasztárban! Miért nem lehetne végre hiteles, zenéhez értő, nagy látókörű, hiteles embereket beválasztani zsűrinek? Sokat javítana a Mega reputációján, érdekességén. Hogy ne csak a majom, önmaga paródiája Kasza Tibi, és lefutott, unalmas Friderikusz, valamint a TV 2 szokásos, sokszor lealázott dögunalmas celebjei üljenek ott semmitmondó kommentálásokkal, hanem valódi, értelmes kritikák hangozzanak el, még akkor is, ha a bohóckodás hozza a vélt, de nem valós nézettséget állítólag... Egyszer talán ki kellene próbálni, milyen lenne egy Petrovics Emil, Szinetár Miklós (csak példa) szintű fajsúlyos, igazi zsűri, akik olyan szakmai véleményt tudnának adni, amire oda érdemes figyelni. Egyből megnőne a műsor ázsiója az X Faktorral szemben!!!
Írok néhány példát olyan személyekről, akik valóban hitelesek és már igencsak letettek valamit az asztalra:
Lovasi András (Kispál és a Borz),szövegíró, gitáros, szervező is immár. Szigeti Ferenc: Karthago, de elismert producer is, huszonéve lemezkiadói szakember, rádió- és tv szerkesztő volt, a Rock gyermekei című első országos tehetségkutató gazdája volt, HOBÓ, kicsit zilált ember, de jó meglátásai vannak, nagy tapasztalata és szövegíró is, Kovács Ákos: zeneszerző, szövegíró, saját maga producere, elismert muzsikus, Palya Bea, a népzene és popzene ötvözetét kiválóan ismerő tehetséges énekesnő, Dés László: zeneszerző, zenész, zenei producer, sok filmzene írója, nagy tekintélyű jazz- és mai zene ismerő szakember. Még sorolhatnékm de késő van elálmosodtam...

2011.06.30. 08:20:16

@Diplo-mata: Légy szíves mondj három hiteles, zenéhez értő, nagy látókörű magyar embert, akik el tudnák látni ezt a feladatot. Nos?

Dan da Man 2011.06.30. 09:37:51

@SamSem: Ilyen hülyeséget kérni.

Kozsó, Robby D., és Ganxsta Steve.

Most jó?

Jokerpofa 2011.06.30. 09:38:47

@SamSem: te se olvastad vegig a kommentet:)

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.06.30. 09:46:52

gratutálok, szily
egy kurva poszt nincs a blogketrecben, amit elolvasnék
süti beállítások módosítása