Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Bonny Singer abbahagyta, megijedt a punciorvostól

2011.07.06. 16:27 | xnews | 9 komment

Címkék: körmendi gábor ricardo soli xnews.hu bonny singer amirah adara

 Képzeljék, most úgy tűnik Bonny Singer az elmúlt hónap legnézettebb indavideós riportjának főszereplője. Lelépett a pornóiparból. 4 pornójelenetet forgatott, majd nem jelent meg a szükséges orvosi vizsgálaton és menedzserével is megszakította a kapcsolatot. Ricardo rögvest elkezdte építeni egy új lány karrierjét, akinek a története a mai napon már a Nemzeti Nyomozóirodán folytatódott, de mindezek előtt nézzék meg a videót és döntsék el lehet-e hinni a barna modellnek, vagy sem.

Kurva-e vagy?

Az történt a forgatás után, hogy Ricardo beballagott a Nemzeti Nyomozóirodába és feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki a feljelentő szerint prostituáltként árulja Ausztriában Amirah Adarát, azaz A. Dórát. A feljelentés alapja az volt, hogy egy bécsi kupleráj oldalán, ahol a feljelentő szerint több magyar pornómodell is dolgozik, meglátta Amiráról azokat a fotókat, amelyeket saját maga készített, mármint a menedzser. - Elegem van abból, hogy a modelljeim felelőtlen vállalásai miatt folyamatosan a rendőrség látókörébe kerüljek. Örülók, hogy Bonny az éneklésben kamatoztatja a pornó által szerzett ismertségét, de annál kevésbé, hogy Amirát kurvaként árulják - mondta az xnews.hu-nak Ricardo, a lányok korábbi menedzsere. Amirah Adarát telefonon értük el, a lány nagyon zavart volt, azt mondta senkinek nem akar beszélni, hogyan is alakul a sorsa, nem fél a rendőrségtől, ha ki akarják hallgatni, mindent elmond majd, de csak nekik. Konkrét kérdésünkre, hogy valóban dolgozik-e prostiként Bécsben csak annyit válaszolt, hogy most Budapesten van, de a kurválkodás tényét sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta. A www.terminpornbabes.com oldalon van a lány szexhirdetése, de ez csak proxyn keresztül látható Magyarországról. Ricardonak azért volt fontos, hogy feljelentést tegyen az ügyben, mert ellene két évvel ezelőtt emberkereskedelem és prostitúció közvetítése miatt büntetőeljárás indult Franciaországban. 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr463044783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szekőcei 2011.07.07. 12:58:02

ez a fickó csak ilyen butus libákat "futtat"? :S

KenSentMe 2011.07.07. 13:17:20

Ja, ez a Ricardo sem stricis név egyáltalán, ugye?

lolperec 2011.07.07. 13:21:00

@szekőcei: most akinek van egy centi esze is, az kirakja magát így országvilág elé?

Pierre Ironman 2011.07.07. 13:46:42

@lolperec: Hát persze. Michelle Wild is minimum atomtudós lehetett volna. Végül csak egy kurva lett, de egy okos kurva.

saik 2011.07.07. 16:19:33

Michelle Wild -nak 130 felett volt/van az iq -ja, az mar eppen eleg atomtudosnak..

Amira is szerintem az okosabb kategoria. Talan nem jo utat valasztott, de mert lepni es ez nalam mindenkepp szimpatikus.

Ne legyunk mar ennyire mumajerek. Mintha az ide irok nem lattak volna(es persze nem is neznek) pornot. :) Mert most valaki megint jol megmondja a "zemberek" velemenyet es o lesz a helyi hos.

pizzaboy 2011.07.07. 16:38:14

A kugli alapján Woodman papa már betesztelte a kicsikét.

pizzaboy 2011.07.07. 16:44:24

Kár, hogy nem lehet szerkeszteni kommentet. Szóval ha nem nyitja meg a linket, be kell másolni a böngésző címsorába és jó lesz.
süti beállítások módosítása