Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Tonrnóczky Anita mellén írás van!

2011.07.08. 00:49 | xnews | 3 komment

Már javában a Balaton Soundon vagyunk, de ez az anyag visszarepít minket Sopronba, ahol összefutottunk Radnai Péterrel frissen kinevezett fontos emberrel. A Ringier kiadónál a blikk.hu és az nso.hu videótartalmaival kapcsolatban ad szaktanácsokat, míg a Chello Central Europe-nál főállásban segíti cége kiemelt műsorait, mint például a TV Paprikán látható Receptdarálót, vagy a Sport2-n futó 3.félidőt. Rajta kívül még Tornóczky Anita is el van helyezve az anyagban, neki a melleit tessék figyelni. Köszönjük, hamarosan a Balaton partjáról jelentkezünk. Megtudhatják mivel tölti az idejét Zimány Linda, míg párja az edzőtáborban gürizik. Izgi mi?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr883049049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

robian 2011.07.08. 08:29:08

és ezt most így hogy?

venszivar 2011.07.08. 10:39:53

Akkor "szóljatok",ha a homlokán lesz.

Bougheau Tschichka 2011.07.08. 12:13:26

Gyakorlatilag ebben a videóban egyetlen fideszes közszereplő sem tűnik fel - ergo egyoldalú a hírközlés, kérem jelenteni az NHH felé!
süti beállítások módosítása