Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Andor Éva a Tények műsorvezetője gyereket szeretne

2011.07.29. 14:35 | xnews | 7 komment

Címkék: tv2 tények andor éva körmendi gábor xnews.hu

Míg Tatár Csillánál a gyermekvállalás tabu, addig híradós kollégája Andor Éva bátran beszél erről. Embere válogatja, hogy ki miből csinál titkot, vagy hírt. Köszönjük az eddigi leveleket, a kormendigabor77@gmail.com címre várjuk az ötleteiteket, esetleges kérdéseiteket. Látjuk leveleitekből, hogy az indavideó nem szuperál jól. Tudjuk, folyamatosan szólunk az illetékeseknek, de hiába. Keressük a megoldást. Ha valaki segíteni szeretne nekünk írjon nekünk. :-) Túlélő üzemmódba helyeztük magunkat, csak a szopatás megy mindenütt... Ilyenkor jönnek a legkellemetlenebb legfájóbb anyagok.

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr893109770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.07.29. 15:17:48

Tegyétek a Youtube-ra. Ha nincs benne szex, meztelenség, akkor nem veszik le.

Art Mooney 2011.07.29. 16:45:52

@spontan: te kis naiv. szerinted mennyi címlapra kerülő posztja lesz egy olyan blognak, ami nem segíti az indexet h a saját fostos indavideóját ráerőltesse a népre?

spontan · http://erdekessegek.info 2011.07.29. 16:56:29

@Art Mooney: nem hsizem, hogy a címlapra kerülésnél ennyire fontos lenne az indavideó, sokkal inkább számít a bulvártartalom és a kattintásvonzás

Ha az indavideó igazán prioritás lenne, akkor nyilván szánnának erőforrást a megjavítására is, de láthatóan senkit sem izgat az indexnél különösebben, hogy az indavideó ilyen gyatrán működik, valószínűleg azért, mert egy tizenkettő egytucat videómegosztó, amilyen számtalan másik is van, ezért amúgy sem várható tőle nagy üzleti áttörés.

Az ős kaján 2011.07.29. 17:49:47

Az igazság az, hogy sokszor csak a műsorvezető szépségéért nézem a tv2-öt.

Nem sablonos, szépségkirálynő, annál sokkal több, igazi szépség!!!!!

Yo! Maaan! 2011.07.29. 19:42:20

Neki gyereket? Jaj. Többek között elkövetett anno egy csúcsinterjút. A benzinárakról volt szó, a kútüzemeltető, vagy MOL-nyakkendős által bemondott, várható 95-ös, 98-as árakra azt reagálta, hogy jó, jó, de a kétezervalahányas árat mondják már, mert mindig csak ezt a két évet emlegetik. :) Szóval ilyennek jobb, ha nincs utódja. :))

igenember 2011.07.29. 19:44:26

Szívesen felajánlom a segítségemet neki.
süti beállítások módosítása