Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Karsai Zita Dubai szakértő kitálal

2011.08.02. 15:52 | xnews | 49 komment

Címkék: dubai karsai zita körmendi gábor xnews.hu

A semmiről szóló anyagok fő jellegzetessége, hogy igény volna a témára, de beszélő alany nincs. A dubajozás egy ilyen téma. Míg a sajtó azon csámcsog mennyi magyar celeb terpeszthetett pénzért meg Louis Vuitton táskákért a légkondicionált sivatagban, addig mások, például jobb létre vágyó egyetemisták Olaszországban, Svájcban, Németországban, esetleg Ausztriában kurválkodnak. Ezen sorok írói egy elegáns padovai szórakozóhelyen tapasztalta meg, a magyar "bölcsészkolóniát". Kár Dubaig menni, amikor áll a bál a szomszédban is.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr893120445

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Dubajoztam, nem szégyellem 2012.01.24. 20:43:10

Dubajoztál? Belevitt a kényszer vagy csak hajtott a kalandvágy? Átéltél ezt-azt a forró sivatagi városban, amit szeretnél megosztani másokkal? Ne tartsd magadban!  Meséld el, hogy vezetett utad kis hazánkból egy dubaji villába! Mondd el, kurvaként...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2011.08.02. 16:59:48

A poszt rövid, de velős. Én sem értem, mire támadt ez a nagy felhajtás a dubajozó ribancok körül. Illetve értem: a tévé csinálta a felhajtást, mert valami körül felhajtást akartak csinálni, a drága (?) és ismert (?) kurvák pedig olvasókat hozó téma. De külföldre vonuló magyar kurvák máshol is, máskor is voltak, és lesznek is. Dubaj éppenséggel a jobban fizető terepek közé tartozik, de régebben valami kelet-ázsiai királyságról is szóltak a baromi izgalmas hírek. Uborkaszezon van, ennyi.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.08.02. 17:31:19

Elég csak az amerikai escort oldalakon szétnézni és máris rengeteg egzotikus magyar lányt találunk.

Reterro 2011.08.02. 17:38:59

Az a legszomorúbb, hogy már idehaza is ez megy, hiszen egyetemista lányok egy elég nagy rétege abból él, hogy pénzért szexelnek. Ezt ha valaki normálisnak tartja, az akkor tahó mint Pierre Woodman, vagy egyszerűen csak elvakult. Aztán aki több casht akar elmegy nyugatabbra vagy éppen Dubaiba, ahol ugye megtudtuk, néha csak meztelenül kell fürödni. Nem tudom, mi lesz a jövőben, de szerintem tíz év múlva már a tini lányok az osztályban, a tanár segítségével fogják árulni magukat.

Embervad 2011.08.02. 17:47:16

ehh, magyar nők.. pfff... szánalmas. és sok idióta barom veri a mellét, hogy igeeen, a magyar nők!! hahh!!! én inkább szégyellem, hogy magyar vagyok ezek miatt.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.08.02. 17:51:49

@Reterro:

"tíz év múlva már a tini lányok az osztályban, a tanár segítségével fogják árulni magukat."

Nem lehet a tanárból strici; no nem azért mint ha az a tanár emberségét jelentősen rontaná, hanem mert a "tanulóleányok" kizsákmányolását jelentené. Tessék csak kurválkodni szervezetlenül érettségiig, utána majd lehet iparszerűen űzni," menedzserrel".

Kapitány_1 2011.08.02. 17:56:48

@Embervad: felesleges szégyelni, mert van pár kitenyésztett műanyag cica és agyilag rokkant celeb akik nagyra tartják magukat, aztán kurvábbak a kurvánál. Ezek a plazacica vérvonal, de azért nem ez a magyar lányok fő jellemzője.
Jut eszembe egy vicc:
Két anya büszkélkedik lányaikkal. Mondja az egyik:
- az én lányom egy irodaházban titkárnő, biztos jól dolgozik mert a főnöke nagyon megbecsüli, mindig megajándékozza virággal, Vutton táskával, drága illatszerekkel meg ruhákkal... És a Tied?
- Hát... az enyém is kurva...

egyenlítő 2011.08.02. 17:58:14

De hát most mire ez a nagy felhajtás? Hát nem ezt hívják a legrégebbi szakmának? Esetleg valaki elhitte, hogy a szocializmusban egyszer s mindenkorra felszámolták, és sohasem fog újraéledni?

Szentpétervározás: ismeri valaki a "vengerka" kifejezést? :-)

kvadrillio 2011.08.02. 18:13:00

..na miért pont a Dubai-baba ???

hááá meeer onnan jön vastagabban a lóóóvéééééé !.............

nem is MáriaszentImréről !!! :o)

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2011.08.02. 18:14:07

@Reterro: "szerintem tíz év múlva már a tini lányok az osztályban, a tanár segítségével fogják árulni magukat. "

Az osztályban viszonylag mérsékelt a fizetőképes kereslet. Az osztályon kívül viszont a dolog már ma is működik, csak a tanár inkább a kuncsaftok közé szokott kerülni. Bár egy tanárnak ritkán van jó kocsija, márpedig ma általánosan az a belépő a "klubba". Menj ki egy átlagos budapesti utcára, és kezdd számolni, úgy tippre, a kamasz lányok között a "szerintem kurva–nem kurva" arányt.

fülesboci 2011.08.02. 18:16:21

hát, ennek az ocsmány kurvának inkább fizetnie kéne, akkor is csak egy bottal böktösném meg....
nem kell elmenni dubaig.. ő csak tudja.

Mensikov 2011.08.02. 18:18:48

@egyenlítő: A vengerka szót maximum egy Dalj szótárban találod meg. Ha rámész egy orosz szlegszótárra más kifejezések vannak forgalomban: sljuha és társai..

baba jaga 2011.08.02. 18:28:05

Bizony van is, volt is lesz is, amióta világ a világ.
Van Bécsben is, Svájcban is, Amerikában is, mindenütt a világon.
Nem is értem, mi ezzel a gond.
Aki bevállalja, hát bevállalja.
Akinek meg nem tetszik, az ne menjen ilyen helyekre.
Madonna is elkezdte valahogy...

mézescsók 2011.08.02. 18:41:16

Tisztelt Uraim!
A szex jó. A kényszerből végzett szex (akár köteléken belül, akár üzlet szintjén) a nőknek sem fizikailag, sem mentálisan nem jó.
Hogy jól lehet vele keresni, tény. Ettől még megmaradhat az utálat, az iszony és minden más. Hogy miért csinálják mégis? Természetesen a pénzért, mert van annyi... Ezen nem kell szörnyülködni és utálni a magyar nőket, mert nem mások, mint a többiek. Ne tessék már azt mondani, hogy olasz, orosz, német, angol, amerikai, stb. kurvák nincsenek.
Azt sem gondolom, hogy azok, akik erre adják a fejüket, valamennyien gyűlölik a dolgot. A fenét: higyjék el, hogy van, aki ezt élvezi és nincs is ezzel semmi baj. De nem kellene általánosítani.
Készséggel elhiszem, de nem feltétlenül, hogy a továbbtanuló csajok vagy azok, akik a mindennapi életfeltételek biztosítása miatt - és tökmindegy, hogy egyébként varrónő-e az illető, ha ki kell fizetni a lakbért, a villanyszámlát, stb. - adják erre a fejüket, választottak volna mást, ha tehették volna. De nem tehették, mondják Ők. Ha nagyon akarják, én éppen eil is hihetem, de azért nem zárójelben jegyzem meg, hogy volt az egyetemen hallgatótársam, aki reggel 4-kor kelt, 5-kor már újságot hordott ki és 8-kor mellettem ült az előadóban. Megint más közös képviselőséget vállalt. Harmadévtől többen adóbevallásokat készítettek, volt köztünk kaszinóban kártyamester vagy hogyan hívják és kidobó ember is. Szóval azért az érv kicsit sántít.
A celebkurvák esete más: ott ugyanis nem arról van szó szerintem, hogy fizethessék-e a közüzemi számlákat, vagy fizetni tudják az albérletet, a gyerek napközijét, hanem sokkal inkább az, hogy a mindennapi robot mellőzése nélkül, luxuskörülmények között, az átlagkereseti viszonyokhoz képest aránytalanul magasabb jövedelemhez jussanak, rövid időn belül. Ezzel sincs semmi személyes problémám, mindenki úgy szúrja el vagy teszi sikeressé az életét, ahogy akarja. De ne tessék csodálkozni, ha ezen alkalmasint mások - akár a bűnüldöző szervek - fennakadnak.És a sajnálatomra se tessék számítani. Felfogom az okokat, de nem értem meg.

Margarita Nyikolajevna 2011.08.02. 18:41:58

Felfújjátok az egészet.
Nincs annyi, mint amennyit gondoltok.
Bulvárvilág.

Kapitány_1 2011.08.02. 18:44:04

@baba jaga: Nem az a gond, hogy kurválkodik és az sem, ezt hol teszi. Ami irritáló, hogy (celebekről beszélek, nem a "sima" kurvákról) Ők az etalon a médiában a mai tinik előtt, hogy ők és ahogy magukat másnál különbnek állítják be (high society girls), ahogy hazudoznak a dolgokról (nem csak ebben), ahogy megjátszák magukat, ahogy viselkednek. Pedig a kurva az csak kurva, még ha celeb is.

hollario 2011.08.02. 18:44:22

Na, hogy mondják angolul, hogy a magyar lányok a legszebbek a világon? "cheap east-european bitches"...

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2011.08.02. 18:50:08

@Mensikov: Ne szótárban keresd, és ne most, hanem a 70-es években, és kérdezz meg egy akkori orosz katonát. Tudni fogja.

igenember 2011.08.02. 19:25:36

Hihetetlennek tartom, hogy ma magyar egyetemistának csak kizárólag kurválkodásból lehet megélnie. Az én időmbe sem volt így. Nem akarom elhinni, hogy csak ez a lehetőség van.

baba jaga 2011.08.02. 19:26:22

Ez a média hibája/bűne, amiről most nem igazán nyitnék vitát, mert a magyar médiánál hazugabbat, mocskosabbat nemn agyon hordott a hátán a folt.
A lányoknak ehhez sok köze nincs, legfeljebb kihasználják és élvezik a helyzetet.
A média tényleg hazug és mocskos, de nem csak a kurvák vonatkozásában, hanem en bloc.
Na ezért nem kell túl sokat nézni a TV-t, s s ezért kell megválogatni, hogy milen sajtótermékeket használsz, s főképp mire.Download: www.ieType.com/f.php?FlztV6
i

baba jaga 2011.08.02. 19:27:21

Bocs az e-type-ért, képtelen vagyok kitörölni.

baba jaga 2011.08.02. 19:29:10

" nem nagyon" , "föld", "milyen"
Bocs, lassan összejön.

Bandibacsi34 2011.08.02. 20:12:38

Mindig volt, mindig lesz. Nekem is mentek ki noismeroseim 3-4 honapokra(egyetemistak). Es meseltek, hogy 1 millio sporolasa gyirkegyaras meloval stb. Akkor el.is hittem. Persze gyanus volt, 2.ev utan lakast vettek maguknak.

Bandibacsi34 2011.08.02. 20:18:28

Ha mar az arak, akkor erdemes megnezni az adults work honlapot. Ott lehet szemezgetni.

öregbuksi 2011.08.02. 20:27:48

@egyenlítő: Úgy látszik nagyon fiatalok a hsz-ek írói!

@Androsz: igen a 70-es évek megfelelnek azzal a különbséggel, hogy közte volt 100 év, tehát a cári időkre utal @egyenlítő.

öregbuksi 2011.08.02. 21:08:33

Ahogy itt többen írták, ez az "ügy" / dubajozás / csak az aljas média miatt lett ügy. Nem ma találták ki a pénzszerzés hasonló módját a magyar nők.
Ime:
"A háború előtti Pesten / a nagy háború / az volt a lokáltáncosnő vagy kóristalány karrierjének csúcsa, ha elszerződött Oroszországba. A Tóth Mancikból vengerka lett.
Vengerka oroszul magyar nő. De ez a szó mely a mieinket jelenti nőnemben, szerte az orosz birodalom fényes-havas tájain kurvát jelentett írja Lengyel Péter Macskakő című regényében, melynek egyik szála egy tragikus sorsú vengerka életútját követi."
Honti Katalin: " Noteszlapok"

komissarlajos 2011.08.02. 21:46:21

A riportert a Dunába hajítani. Egy nagy 000. A nő teszi az ártatlant és várja a bank-átutalást:

think different 2011.08.02. 21:51:35

Most mar ezer helyen olvastam, hogy dubajozas es a magyar egyetemista lanyok rakenyszerulnek arra, hogy minden lehetoseget a szajukba vegyenek a megelhetesert, de kerdem en: mit csinalnak a himnemu diakok a megelhetesert? McDonalds es Subway?
Nekik csak a piszkos munka jut, es egyenes gerinccel, csoron huzzak ki az iskolaeveket?
esetleg mennek Brightonba vagy Amsterdamba?
Vagy a sracoknak nincs tandij, esetleg az osszes gazdag?

gergel 2011.08.02. 21:51:59

szerintem korrekt hogy nem ingyen kválkodnak. ők viszik vásárra a bőrüket.
a magyar lányoknak amúgy magas az ázsiója más népekkel szemben?

think different 2011.08.02. 22:00:03

@gergel: Tegyuk fel, hogy teged a noi szpseg erdekel, nem foglalkozol etnikummal, nemzetiseggel, borszinnel.
Mondjuk Londonban elsz es igen jol, de egyedul. Neha fizetnek egy pasztororaert.
Kit vinnel magaddal? Egy fekete parducot, egy azsiai cseresznyeviragot, latin lepedotancost vagy egy szlav tipusu (ertsd: magyar, cseh, etc) lanyt?

Nah, ugyanez van a pl. Venezuelaban, meghalnak a szokekert, de ugyanigy a fekete sracok is. Ha nem vagy rasszista, akkor kiprobalnal egzotikus lanyokat is. Az araboknak a magyar egzotikus, a nemetnek meg a thai.

potyus 2011.08.02. 22:57:42

Kurválkodó nemzet vagyunk.
Élénken emlékszem a 60-as évekre, akkor az Olaszok jártak ide csajozni. Mivel a lányok nem mehettek ki az országból," a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez " alapon.
Ennek a tevékenységnek az elterjedt elnevezése volt, a "digózás".
Azokban a sanyarú időkben, mai szemmel nevetséges és piti összegekért, tárgyakért adták oda magukat a lányok.
Aztán voltak a digók között, akik jó pénzért csináltak név hátasságokat. Volt olyan aki többet is pár év alatt.

Egyszóval a magamfajta idősebb, nem csodálkozik semmin, ami a testiséggel kapcsolatos pénz keresését illeti.

Mondták is akkoriban: "b@xanak, csak ne lopjanak" .

És azon se tessenek csodálkozni, hogy egyetemista lányok a szexeléssel egészítik ki az ösztöndíjakat. Magyarországon ennek hagyományai vannak. Így tették ezt már a régi rendszerekben is, csak akkor nem lehetett hirdetni.

köménymagleves 2011.08.02. 23:47:32

Minden magyar no kurva, de a media hibaja mert csak szilikonozott kurvakat mutatnak a valo vilagban...

Eleg nagy lelki szegenyseg van ott, ahol nem olvasnak konyveket, ahol ha teveznek akkor kizarolag a legaljasabb a reklambevetelert a szaromat is megeszem a kamera elott csatornat nezik. Ha a gyerek a bigbrotheren nott fel, akkor ki varhatja el tole, hogy ne menjen dubaiba kurvanak?

A media nincs tele szemettel, csak korul kell nezni es elkapcsolni neha az rtlklubbrol

komissarlajos 2011.08.02. 23:53:52

Nos potyusnak teljesen igaza van, felvillantva a történelmi távlatokat. Én csak azt várom, hogy szijgyártó hasbeszélő petyust is ott találom az említett régiókban. És szétq....k a se....it.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.08.03. 00:16:02

@Reterro: ezek nem egyetemista lanyok, ezek kurvak, akik a mai viszonyok mellett egyetemre is jarnak

ÖREG 2011.08.03. 01:21:59

@mézescsók: ócska kúrva, aki mindenkivel, csak velem nem. Kurva, aki velem is. Aki csak velem, az a szerető. Ez jutott eszembe, meg az, hogy ma sehogy sem teszem be. Na ez lenne az igazi probléma!Bocsánatot kérek!

pástétom 2011.08.03. 01:52:14

"Ezen sorok írói egy elegáns padovai szórakozóhelyen tapasztalta meg, a magyar "bölcsészkolóniát". "

Erről nincs poszt?

SvenH. (törölt) 2011.08.03. 02:27:34

1., Dubaj azert egyszeru mert meg a mobil cellainformaciot se kell elkerni hogy bizonyitani tudjak hogy ott voltak, hiszen vizum kell
2., az arszinvonal miatt nem valoszinu hogy szimpla turistakent mennek, mig azert a digokhoz siman el tud menni egy magyar atlagember is
3., ott dolgozokent megint csak egy kisse elkepzelhetetlen, szoval ha egy lany elmegy bebeisinternek angolba az azert megis csak hihetobb eset

amugy meg olaszozas volt meg 3-5 eve

BelaVak 2011.08.03. 04:00:33

Miert van az, hogy meg egy Karsai Zita is ertelmesebben es osszeszedettebben tud beszelni, mint egy ujsagiro?

csi szi 2011.08.03. 07:02:56

@Androsz: Lehet, bár az orosz katonáknak sok esélye nem volt hozzájuk, max. erőszakkal, '45-ben.
Ha viszont egy magyar férfinak a SZU-ban (vagy az NDK-ban) volt dolga, akkor annyi nőt kaphatott amennyit csak akart. Akkor terjedt el a legenda magyar férfitársadalomban, hogy imádják az orosz, endékás lányok, asszonyok a magyar f.szt. Pedig csak az volt a sikerük oka, hogy nekik mi is majdnem "nyugatiak" voltunk akkor (na meg persze a szokásos futó kalandokra csábító faktor: az idegen izgalmas, meg hazamegy nemsokára).
Persze sokan hoztak maguknak orosz nőt, fordított esetről érdekes nem nagyon tudok (mármint hogy magyar nő hozott volna szovjet férjet, vagy hogy vki kitelepült volna bármelyik nemből oda). Nem egy magyar apa-orosz anya felállásból születettel találkoztam a korosztályomból, pedig nincs nagyon sok ismerősöm.

Ajtony 2011.08.03. 08:28:35

Net-hülyék! Mivel vagytok jobbak, mint azok, akiket lenéztek?
:-))

dajan 2011.08.03. 08:41:03

Furcsa, hogy mindig a nőkről beszélünk, hiszen rengeteg prosti férfi is van manapság. Ugyanakkor sajnos van legális prostutició is és ez egy házasságon, vagy pár kapcsolaton belül mutatkozik meg. Amikor egy nő pénzt vár minden esetben a férjétől, vagy amikor egy férfi here módjára eltartatja magát a feleségével ez is a" dubajozás" egyik formája. Tehát még a szomszédba sem kell menni, hiszen itthon is minden adott.

ropy 2011.08.03. 08:48:13

Pont ott van a gondhogy a vengerka (alias magyar) már nemcsak az oroszok szemében jelent ribancot - hanem ez már már átlényegült jelentést hordoz. Vagyis az ami. Nyugaton is. Találkoztam olyannal is aki kivételesen érzékeny erre hogy úgy kezeljék mint másokat. Na ő nem meri meg mondani külföldön hogy hova valósi.
Nekem amitől felfordult a gyomrom még legelőször, az a titkolózás, kis összeesküvés ami körülöleli ezt a kasztot. Ha legalább információ szinten lett volna átjárás, nem itt tartana ez a lavór ország. Nemketten voltak azokse akik már a századelőn pl.a kínai Sanghajba homorítottak..
Ilyen szinten ahogy madzsar nők űzik már aktiv környezetszennyezés. Lehet neokon vagyok de én vhogy soha nem szolgálnék ki egy dagadt vérgeci szőröshátú marinénit..?
miért ?? :Dd
kényszerítésről meg annyit hogy aki lányt személyesen ismertem, az meg autót vett szülinapjára annak aki belevitte

MichaelKnight 2011.08.03. 09:45:45

Hehh...nem elég, hogy kurva, még fizetni is kell érte... (ahogy Torrente mondaná)

Frau Rindfleisch 2011.08.03. 10:17:15

"Ezen sorok írói egy elegáns padovai szórakozóhelyen tapasztalta meg" Ezt most többen írták, de csak egy író tapasztalta meg, vagy hogy is kell ezt érteni?
Egyébként uborkaszezon, hát miről írjanak/írjon?

Brix 2011.08.03. 10:22:34

A guszustalan media csinált ebből akkora ügyet, és azért Dubaiit kapta fel és nem Németországot-ahova több tízezer magyar csaj jár dolgozni- mert a tévében szereplő celeb lányok, akik sztárfocisták ágyaiból ugrálnak a milliárdosok ágyába érdekesebbek. Ők ha éppen még több pénzre van szükségük, akkor kimennek olajsejket szopni. Megkeresik azt a pénzt, egy hét alatt, amiért más éveikig szop a 60 ezres minmál bérrel. A legtöbb ember irigyen nézi ezeket celebeket milyen életet élnek: napi 2 millas kereset, sportautok es szépségkiráynők huzogatása. Ha este haza megy a csavargyarból, akkor megnézi a fókuszt és megláthatja azt, ami nem lesz neki soha. Elitélik a celeb kurvákat de titkon arra vagynak hogy egyszer egy ilyen nöt megkapjanak... A média csak kihasznalja az alantas emberi ösztönöket: pénzsóvárság, bujaság ,irigység és műsort csinál belőle

igazságos 2011.08.03. 11:24:35

@Embervad: hát ja, nem vagy egyedül. Szomorú, hogy ennyire nincs tartásunk, illetve már igencsak strapabíró lett a gyomrunk, hogy mindent pénzért, de azonnal, könnyű melóval. Csak hát elfelejtik, hogy az a meló nem is olyan könnyű, nem mindenki alkalmas erre, szerencsére. Ugyanakkor az is igaz, hogy a férfiakat itt is mellőzik, pedig biztos van egy-két celeb is, aki férfiként kijár Dubajba.

A másik, ami zavar, hogy mi a fenének nem mutatják meg a CD-t, amin rajta vannak, kiket árulnak? Nagyon kíváncsiak lennénk rá, meg hát úgyse lenne belőle semmi, két hét után elülne a botrány. Bódi Sylvie-t, meg egy-kettőt már ismerünk, aki tagad, de nem lenne jobb bevállalni, mint játszani a nagyasszonyt?

Ha kiállnának, bevállalnák, a kutya se törődne velük egy idő után.

vernarancs 2011.08.03. 12:50:08

Vajon melyik a szanalmasabb: az, hogy sok a magyar kurva, vagy az, hogy kulfoldon sok a gazdag aki penzert tud csak szexet venni. Raadasul a lenezett magyar kurvakat kurogatjak.

A pornoiparban meg a mi kis orszagunk sehol sincs. Pedig az is szep szakma.
Szoval nem kell nekunk szegyenkezni. Nem jobban mint barmely mas, erkolcsi magaslatokban poffeszkedo orszag polgarai.

Mensikov 2011.08.03. 19:33:46

@Androsz: Fölösleges megkérdezni. Napi szinten a vengerkát nem használják, már csak a szótárak jelzik.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2011.08.03. 23:17:39

@csi szi: @Mensikov: Látom, nem értitek. MA már nem használják ezt a szót, mert ma már nem kapós a magyar cafkák között az orosz, kivéve persze az orosz maffiózókat. Régen, a fiatalságomban, minimum abban a Pest megyei városban az orosz tiszteknek mindenféle csempészáruért, amit aztán el lehetett passzolni, sok magyar lány kínálgatta magát. A szó, ha csak másodvirágzását is élte, de ekkor újra élt. És valószínűleg oroszországba is szívesen mentek magyar lányok. Az orosz akkor az uralkodó fajtája volt, ezt ne feledjük, az igazi káderek a Moszkvában végzett (behangolt) elvtársak voltak. Más volt, mint ma. Ennek ma már természetesen nem fogjuk a nyomát látni. De nekem mindegy.

egyenlítő 2011.08.04. 07:13:01

@potyus:
"Itt egy baby doll
Ha vélem elbukol!"
süti beállítások módosítása