Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

VV Olivér még össze is hányja magát!

2011.02.18. 18:28 | xnews | 1 komment

Címkék: laci betyár vv olivér szilágyi bácsi

A remegő lábú rózsaszín kismalac piaci látványosságként remegett, ott azon a helyen, ahol Laci betyár bemutatta a róla elnevezett pálinkát. Az eset csütörtökön történ, de mi csak most tértünk magunkhoz. Voksán Virág, Benkő Dániel, Gáspár Győző és Való Világ Olivér, betyárunkkal egyetemben, délelőtt tíztől háromnegyed kettőig azon dolgozott, hogy a pálinkától ne rúgjon be azonnal a magyar sajtó ingyen kajára és ingyen piára odacsődített serege. Voltak akik dolgozni jöttek és olyan is akadt aki csak enni és inni érkezett.

Az xnews magával vitte Szilágyi bácsit, aki hamar beilleszkedett a zsírgőzösen pálinkaszagú disznófeldolgozásba. Hamarosan láthatják, hogyan vallja be VV Olivér Szilágyinak, hogy bizony ha ahhoz van kedve az ex villalakónak, akkor bizony egy sarokban is képes összehányni magát az alkoholtól. Ez történt, hamarosan jön a videó is...

2011. 02. 18.

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr172843021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nesze nektek két harmad... 2011.04.21. 15:23:07

PROLIVÉR EZ ...............DE ZSINAGÓGÁS.)
süti beállítások módosítása