Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Bangó Margit: Liptai Caludia jellemtelen, nincs bocsánat

2011.05.06. 10:00 | xnews | 42 komment

 

 - Hogy meri a bátorságot venni egy ember, vagy egy művész, hogy így kritizáljon, hogy az asztal lába alá való, lehet, hogy ő az asztalra való. Nem akarom minősíteni, mert minősíthetetlen - mondta az xnews.hu-nak Bangó Margit Liptai Claudiával kapcsolatban. Korábban beszámoltunk róla, hogy a Nagy Duett bemutatkozó sajtótájékoztatóján az xnews poénból az addigi "legnagyobb" duettet,  Bangó Margit és Schmuck Andor hangfelvételét tartalmazó cd-t ajándékozott néhány szereplőnek. Till Attila, Rákóczi Ferenc és Hajdú Péter is vette a lapot. Liptai Claudia azonban flegmán azt mondta, otthon talán billeg egy asztal az alá jó lesz. Erre berágott a Kossuth díjas cigány királynő. A szájkarate címlapokon keresztül zajlott. Claudia próbálkozott bocsánatkéréssel, de Bangót ezt nem érdekli. - Mondta, hogy ezer bocsánat és hogy megkövet és nyilvánosan szeretne a nyilvánosság előtt a tv2-ben tőlem bocsánatot kérni. Nem vagyok kíváncsi rá, ne kérjen bocsánatot. Nagyon sok mindenért kellene neki bocsánatot kérni. Minősíthetetlen Claudiának a viselkedése - fogalmazott Margit. 

íme az ominózus flegmaságot tartalmazó videó:

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr392881670

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meztelen megasztárok II. : Liptai Claudia 2011.05.06. 11:21:32

A tavaszi műsorinduláskor bemutattuk a korábbi szériák vetkőző versenyzőit. Most, hogy szombaton elkezdődnek az élőadások, ideje bemutatni az új női műsorvezetőt is:         

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spontan · http://erdekessegek.info 2011.05.06. 10:39:25

Ha jól emlékeszem Claudiának volt már összetűzése ezzel a riporterrel, úgyhogy az ajándék lesajnálása inkább neki szólhatott.

lettuce 2011.05.06. 10:45:36

Claudia szemünk láttára vált egy érzéketlen, nagyképű tuskóvá.

Kabarészínész 2011.05.06. 11:01:31

a cigányterror egy újabb bizonyítéka. ha magyar énekes lenne, nem hiszem, hogy claudia nyilvános ezer bocsánatkérésért könyörögne, egyszerűen fél a cigányok bosszújától.

pyromaster 2011.05.06. 11:08:59

@Látnokzsálya: Nem hiszem, hogy attól félne, hisz nem is oly rég még egy cigány ürítgetett a gyomrába. ehe ehe ehe

jog-ász 2011.05.06. 11:24:09

nincs itt nagy baj, majd hajdu petikénél lesz békítősóóó!!

magyar ember teli szájjal 2011.05.06. 11:50:46

@Látnokzsálya: inkább az átoktól, nem? Kezd is elsorvadni, igaz még pocok. De már nem sokáig.

magyar ember teli szájjal 2011.05.06. 11:51:20

@jog-ász: lesz békülőszex. Kovi forgatja le.

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2011.05.06. 12:10:51

remélem, ezt a hírt lehozza a CNN meg a BBC is

fidesz = házmesterek pártja 2011.05.06. 12:36:44

Claudia egyre jobban tetszik. :D
Bár hülyeséget mondott, mert az a CD még arra sem jó, hogy a billegő asztalt kitámasszák vele.

fidesz = házmesterek pártja 2011.05.06. 12:37:48

@spontan: meg esetleg a műsornak... amiben viszont mélységesen egyetértek vele.

QM 2011.05.06. 12:47:04

"Mindegy csak beszéljenek rólunk"

johevi 2011.05.06. 13:02:14

Szerintem meg tök jó poén volt.

Harley 2011.05.06. 13:05:51

Még a végén megkedvelem az öreglányt ( bocsi ) ahogy rendszeresen kiosztja a magukat rázó celeb khhm. hölgyeket . Volt egy kirohanása egy vacsorás műsorban is , ott sem maradt adós .

Ványadt Ványadtovics Vinyov : " remélem, ezt a hírt lehozza a CNN meg a BBC is "
A szar hír is hír egy celelebritynek , de és akkor jő Hajdu "Rokkant " Péter és kézrátétellel csodát tesz !

mézescsók 2011.05.06. 13:16:25

Miért? Annyira jó volt a Bangó-Schmuck duett, hogy vitrinbe vagy falra keretezve kellene tenni?
Nem borzasztóan szellemes Liptai megjegyzése, de biztos, hogy nem volt igaza?

Secnir 2011.05.06. 13:18:27

@Harley:
". Volt egy kirohanása egy vacsorás műsorban is , ott sem maradt adós "

ja, ott a Lubint Léka szólt be neki, erre finoman tájékoztatta, hogy Lékának hol a helye.
Nagyon jól mutatja a Lubint Léka - Sóbert Nóbert páros jellemét, hogy még az adás napján a Léka anyósa(!) hívta fel Bangó Margitot, és kért bocsánatot a menye nevében.
Az egész celebvilágra elmondható: a Kossuth-díjat, a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét nem puszira osztogatják. Ha valaki be akar szólni neki, az a felsoroltak közül legalább EGYET mutasson fel. De többnyire csak villantani tudnak...

micsoda? 2011.05.06. 13:29:36

Kedves Bangó Margit, én kérek bocsánatot. Nagyon szeretem a dalaidat, és tisztellek, mert van tartásod.

nikknikk 2011.05.06. 13:41:38

Bangó Margit nagyvonalú, amikor "művésznek" nevezi Liptait....(a szánalmas videón látható közeg, kezdve a legelső, kekk, tökéletesen kis senki infantilis csajszival számomra a társadalom alja:nevetségesek és szánnivalók a pénzcsinálós dumájukkal a buta gesztusaikkal, nem együket marhára meg fogja még rángatni az élet, brrrrr:)

laci_52 2011.05.06. 14:33:08

Claudia műsorvezetőként és színésznőként egyaránt egy nagy nulla. Csak azért futtatják, mert kinéz valahogy a képernyő. De szép lassan ő is megöregszik...

megint 2011.05.06. 14:44:28

Claudiát régen bírtam, vicces vagány csaj volt, mára már viszont egy nagyképű közönséges nőszemély lett. Hajdúnál viszont már készül a nagy békítőshow , van az a pénz amiért Népköztársaság Margitunk megbékél nála.

Wakka 2011.05.06. 15:05:24

@mézescsók: Biztos,hogy nem volt igaza,és erre ő is rájött,hiszen bocsánatot kért a Kossuth díjas énekesnőtől.
/egy pár soros elemzést azért várnék ám még tőled,így a finisben,mert csak scrollozok,érted.../

Tita nick 2011.05.06. 15:26:37

Éljen a magyar Népkötársaság Bangó Margitja!

Margíííííííííííít! Noóórmáálííís?

mézescsók 2011.05.06. 15:57:31

@Wakka: A kommentek arra valók, hogy az emberek a magánvéleményüknek adjanak hangot. A maguk szempontjából igazuk van, a többiek szerint nem feltétlenül.
Indokolást kértél, ezért adok - annak hangsúlyozásával, hogy ez az én véleményem, amivel nem muszáj egyetérteni.
1./ Bangó Margit művészetével úgy vagyok - én, egyes szám első személyben -, hogy "csodállak, ámde nem szeretlek". Ez legfeljebb engem minősít, hát istenem, selejtes vagyok mások szemében. Ez legyen a legnagyobb bajom.
2./ Nem érdemtelenül kapta a Kossuth-díjat, ezt az 1./ pontban írtak ellenére le merem írni.
3./ A Schmuck Andorral végrehajtott produkciója sz..r volt.
4./ Muszáj egy Bangó Margitnak ennyire olcsó dolgokban részt vennie? Mert szerintem nem. Ez vonatkozik a főzőműsorokban való szereplésére is.
5./ Ha pénzkérdés, akkor megértem, mindenki pénzből él, még Bangó Margit is. És mindnyájan tudjuk, hogy van annyi pénz, amennyiért korpás a haj.
6./ Ha az 5./ pontban igazam van, akkor viszont csak az az elcsépelt hasonlat jár eszemben, hogy aki kurvának áll, az ne csodálkozzon, ha annak is nézik.
7./ Liptait vegyes érzelmekkel nézem. Szerintem tehetséges színésznőnek indult, más útra tért, lelke rajta és nyilván megérte. Mondom mégegyszer: pénz, van annyi...
8./ Gyakran alpári és olcsó, máskor normális. Én - egyes szám első személyben - úgy látom, hogy időnként elszalad vele a ló, ilyenkor közönséges és nem mindig gondolja meg, hogy mit mond. Ezt nem nekem kell bocsánatos bűnnek tartanom, hanem a csatornának, amelyik foglalkoztatja. Én legfeljebb nem nézem, de nem dobálok rá sarat, mert van választási lehetőségem. Nevezetesen az, hogy nem nézem.
9./ Ne mondd el senkinek, de ha nekem adták volna ajándékba a cd-t, fogalmam nincs, hogy mit kezdenék vele, igaz, nincs billenős lábú dohányzóasztalom. Az is igaz, hogy ezt nem mondtam volna a műsorban, legfeljebb udvarias mosollyal elfogadom és belehajítom az első kukába.
10./ Bangó Margit tudhatná már, hogy a mai média így működik. Nyugodtan kikérheti magának, önérzeteskedhet, a kutyát nem érdekli, legfeljebb a nem túl jó modorú kommentelőket. Különben ki nem sz...-ja le.
11./ Nem gondolom, hogy az embernek nem kell küzdenie a tisztességéért, a tehtségéért, a teljeseítményéért, az önbecsüléséért, a róla kialakított képért, stb. még ragozhatnám. Viszont maga kereste magának ezt az egész vircsaftot, amibe bele sem keveredhetett volna. Ha lenne némi ismerete a való világról, akkor tudhatná, hogy bizony támadások érik és nem, nem kell tőle egész Magyarország előtt bocsánatot kérni, mert megsértették fenséges személyét egy felejthető produikciójáért.
Azt hiszem, mindenre kitértem, ami eszembe jutott az esetről.

kispestipeti 2011.05.06. 16:11:54

Nagyon távol van tőlem a Bangó Margit képviselte művészeti tevékenység, de teljes tiszteletemmel elismerem, hogy azon a területen Ő kiemelkedő. Schmuck Andorral kapcsolatban nehezen tudok bármi értékelhetőt felidézni,inkább nem mondok itt semmit. Ha valaki ennyire magasan jegyzett művész,(pl. hogy így felháborodhat egy középszerű szórakoztatóipari szakmunkás szerencsétlenül kezdett, de soha be nem fejezett mondatán) akkor azért jobban is megválogathatná duettező társait, mert bár Liptai Klaudia nem kért fel védőjének, de minden bizonnyal és elsősorban a duettpartner úriember miatt tette az erősen inkriminált megjegyzését, és nem agyondíjazott nótaénekesünkre gondolt. Fel lehet háborodni egy meggondolatlan kijelentésen, de azért, hogy Liptai Klaudia "egy egész országot sértett" volna meg, azért azt elég erős túlzásnak gondolom. Mondtak ennél sokkal sértőbbet is már mikrofonba, kamerába, mégsem dőlt le a polcról semmilyen korábban kiosztott díj, szobor.
A bocsánatkérést pedig - ha az őszinte - egy keresztény, európai kultúrkörben illik elfogadni. Nem vet jó fényt a romák egy ilyen kimagaslóan elismert képviselőjére, hogy a többség által teljesen kulturáltan elfogadhatónak vehető gesztust visszautasítja. Sokat javíthatott volna egy nagyvonalú, felülemelkedő gesztus különös tekintettel a közelmúltban eltorzult romaellenes hangulatnak.
Így marad az egymás vegzálása, leszólása.(tehetségtől, elismertségtől, élettapasztalattól függetlenül)

Profi hozzászóló 2011.05.06. 16:14:38

Liptai egy senki volt de felküzdötte magát.

Híres senki lett.

kispestipeti 2011.05.06. 16:16:02

tuképp "mézescsók" beelőzött és szofisztikáltabban, de az én véleményemmel nagyon hasonlóan vélekedik. És ez jó! nem az én készülékemben van a hiba.

multi84 2011.05.06. 16:28:08

De mi a tökömért kért bocsánatot...
végre egyszer kimondták azt ahová való ez a szar.... bár én még az asztal lábát sem csúfítanám vele....

gaston 2011.05.06. 16:40:53

@lapítotttop: Te aztán- gondolom- orrba szájba hallgatnád a neked adoot Schmuck Andor CD-t....

gaston 2011.05.06. 16:44:50

NEM ÉRTEM itt a Klaudiát mocskolókat. Schmucknak semmi köze az énekléshez, és ha valaki vállalja, hogy egy olyan valakivel ad ki CD-t, akinek semmi hangja, akkor bassza meg, vállalja azt is, hogy ezért leszólják, és valszeg nem rohannak sokan megvenni a cd-t. ÉS még akkor is, ha az illető Kossuth-díjas énekes, aki Magyarországot a gyurcsány kampányban Magyar Népköztársaságnak nevezte. Kedves Bangó Margit! Ne a schmuckkal énekeljen, ha meg mégis, akkor fogadja el, hogy kinevetik... Ez van!

gaston 2011.05.06. 16:46:47

@Harley: Ő talán nem egy celebbel énekel, egy nagy senkivel?? Könyörgöm, ugyanazt csinálja! Főzőműsorokba megy meg Schmuck Andorral énekel.. Semmivel sem különb az általa szidalmazott celebeknél, egy kicsit sem különb.

deportált 2011.05.06. 17:07:10

Klaudiának inkább azért kéne bocsánatot kérnie, hogy a világon van. A TV2-nek sem ártana bocsánatot kérnie, hogy egy ilyen tehetségtelen, bunkó, undorító, nagyképű, idióta senkit pátyolgat.
Egy kis közmunka jót tenne klaudiának!!!

deportált 2011.05.06. 17:09:19

Kludiának jót tenne egy kis közmunka. Máshoz úgyse ért. A TV2-nek kéne bocsánatot kérnie, hogy egy ilyen tehetségtelen, idióta, nagyképű, semmire sem alkalmas senkit pátyolgat.

deportált 2011.05.06. 17:10:42

Közmunkát Kludiának! Máshoz nem ért. A TV2 meg kérjen bocsánatot, hogy egy ilyen tehetségtelen, nagyképű idióta senki pátyolgat.

egyenlítő 2011.05.06. 17:31:09

@kispestipeti: Liptainak inkább az anyja rokkantkártyájának jogosulatlan használata miatt kell védő.

venszivar 2011.05.06. 17:33:00

Margitot már ugyan így megsértették egy vacsora csata műsorba.Úgy rémlik a szar kata volt,meg egy másik szopógép.Margitka akkor is hetekig szenvedett,de h.peti majd most is kibékíti a cigányt s a kurvát. VAN az a PÉNZ !

Nebelraser 2011.05.06. 17:34:42

@chipanddale74: Na, még csak az hiányozna...

agatsu 2011.05.06. 17:38:25

Szerintem a posztban feltűnő összes !!! híresség és/vagy celeb, meg mittudoménmi húzzon el a picsába...sok " felkerültaszarapolcra" ...

Ajtony 2011.05.06. 17:38:40

@deportált: ha már közmunkára ítéled, polírozhatná a bohócomat

deportált 2011.05.06. 18:29:30

Ajtony: Ha lennek beleszólásom, szivesen hozzád irányítanám!

agatsu: egyetértek!

becsoccsent 2011.05.06. 19:11:30

sajnos csak addig birtam nezni, amig egy szoke azt mondta, hogy nagyon imad valakit. lemaradtam valami fontosrol?

Emőke1 2011.05.10. 20:25:53

Azért egy csomag liptai túrót ne hasonlítsunk már Bangó Margittal össze.Naaa
süti beállítások módosítása