Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Angelina Jolie Bajor Imre álma

2011.05.28. 10:38 | xnews | 6 komment

Címkék: bajor imre zsófi heti hetes xnews.hu angelina joli

A fehér napszemüveg a Bajor Imrében élő tavaszt és az újjászületést szimbolizálja. Gondolom egy ilyen első mondat után elhiszik, nem mély interjú következik, hanem egy kis hülyéskedés. A színész megtisztelte riporterünket Zsófit, hogy belement a játékba. Ki is derült, hogy venne egy telket az RTL Klub számlájára Angelina Jolie birodalma mellett. Vasárnap a Heti Hetes is nyári szünetre vonul, de Zsófi nem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr112938315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chipanddale74 · http://www.autosvilag.com 2011.05.28. 17:36:14

Ha egy stylist adta rá akkor először azt kellene a falhoz állítani, ha magától vette fel akkor pedig még tart az idegösszeomlás.

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.05.28. 18:05:55

Kit érdekel, mi pajorimre álma? Utolsó fosadrangú fűzfageci ripacs, tankokkal kéne a földdel egyenlővé tenni, aztán sóval behinteni az összes médiumot, ami műsoridőt szánt rá, beleértve ezt a fogszabályzós blogot is. Pajort meg elkísérni a szerb határra, onnantól a határőrök kegyelmére bízni - ez az én kultúrpolitikai programom első pontja lenne.

Weöres Dániel · http://www.vatican.va/ 2011.05.28. 18:06:56

Ja és ki az az "angelina joli"? Faszom belétek hogy egy taget nem tudtok leírni rendesen.

venszivar 2011.05.28. 18:41:46

Az imire,eddig a pia miatt lehetett mondani,hogy nem normális.Nem lett "jobb",ja persze,hát el itta azt a keveset is,ami volt.......Véleményem,hogy mindig egy ripacs szarjankó volt.
süti beállítások módosítása