Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Playboyba Marenec Fruzsinával

2011.08.04. 12:28 | xnews | 6 komment

Címkék: barátok közt playboy marenec fruzsina mellműtét körmendi gábor xnews.hu

 Marenec Fruzsit a Barátok Közt című teleregényből ismertünk meg évekkel ezelőtt, majd kiírták onnan és egy jó ideje már  celeb-riporterként dolgozik a Tabu tévénél. De az RTL-en is volt olyan betelefonálós játék, amit ő vezetett. Decemberben a legnagyobb titokban önbizalomhiány miatt megnövesztette melleit, ezzel Dundika nyomába lépett, mármint  a mellösszetétel tekintetében. Sorozatban betöltött szerepe szerint Nizzában tanul tengerbiológiát, de már nem sokáig. A planktonokról azért nem akart beszélni, mert az utóbbi időben rengeteg tengerbiológus vette körül. Egy ilyen esős napon talán nem is illik nedves témákról csevegni. Hm, azért egy tényleg formás, nem túl magas lányról beszélünk. Kíváncsi lennék hogyan mutatna a Playboy oldalain. Ti nem? Mindegy előtte visszatér egy picit a Barátok Köztbe.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr873125098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borovi 2011.08.04. 15:17:32

Idegesítően affektál. Valószínűleg rövidlátó is. Pont a Tabu TV-nél van a helye. Szegénykém.

Pierre Ironman 2011.08.04. 16:33:42

Egy seggből szájba jelenet sokkal jobb lenne.

derabitz 2011.08.05. 06:57:31

Ha nem jön össze a cuccos, szóljatok a pornónagyinak (Szalai Annamária), Ő nagy kedvelője a műfajnak.

pilu.blog.hu/2010/12/28/szalai_annamaria_miami_press

Cpt. Flint 2011.08.05. 08:54:55

aha, ez így megyen. fruzsi remeteként elvonul mondjuk a pilisbe (a kárpát-medence szívcsakrájába) pár hétre, és megnöveszti a melleit, kész.
ha már mindenáron ezt a szerencsétlen kifejezést akarod használni, akkor figyelj oda rá, hogy - jelen esetben, mikor mással csináltatod - az első "t" is dupla, azaz _megnöveszttette_. ("növeszt" az ige és "-tet" a műveltető képző, lásd még: építtet.) tök mást jelent ugyanis.
amúgy ezzel a fejjel én sehol sem szeretném különösebben látni ezt a csajt. azt is jelentősen műteni kellene.
amúgy a műmelleken mit is kell irigyelni? baszki, ha nem lenne röhejes, egy 70 éves nő (vagy akár egy akárhány éves pasas) is csináltathatna magának ilyet (biztos csináltat is). ha lufit akarok nézni/fogdosni, búcsúba megyek.

exakt 2011.08.07. 12:26:21

Pfu, de nagyképű lett hirtelen. Most hogy visszakerül a barátok köztbe.. Nemrég meg még sírt a szája, hogy most mi lesz. Nincs munkája.. Ennyit tesz a pénz..
süti beállítások módosítása