Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Facebook

Indavideo

Beszólások

Geszti Péternek örültek a szaktársak

2011.08.10. 11:15 | xnews | 1 komment

Talán nagyon trendi lefikázni egy koncertet, talán nem. Ami tény a Gesztivál első 40 percét szívesen elfelejteném, akkor még csak az volt tiszta előttem hogy az Adidas keményen támogatja a rendezvényt. Gyönyörű nőkkel énekel Geszti az új csapatában, de valahogy ez a több évtizedes ötletesség hiányozna a produkció mögül. A Jazz+az meg a Rapülök még mindig működik a színpadon. Az est fénypontja Patkó Béla fellépése volt, de összességében ha valaki előítéletek nélkül ment a koncertre még jól is érezte magát.530 egy korsó Dreher, 700 az unicum, sok szép külföldi lány van, mi megyünk ma is.

A bejegyzés trackback címe:

https://xnews.blog.hu/api/trackback/id/tr683139462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Picsasereghajtó 2011.08.10. 11:39:57

Egy kibaszott "fill left"-et dobjatok már rá a mikrofonnal felvett részekre Premiere-ben, mert kurva idegesítő ha csak a baloldali füles szól.
süti beállítások módosítása